<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=565748&amp;fmt=gif">

Om Value Group

Value Group leverer tjenester innenfor økonomi, HR og teknologi. Vi er 115 ansatte ved kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Drammen, og Kragerø.

Value-03545-1

I Value er mål nummer én å skape den beste kundeopplevelsen. Vi gjør dette ved å ha flinke folk tett på kundene. Vi leverer trygt og effektiv innenfor regnskap og lønnstjenester samt driver rådgivning på økonomi, HR og teknologiområdet.

Value ble etablert i 2015 og har siden den gang opplevd sterk, organisk vekst. 

Value-03537-1

I Value investerer vi mye i ansatte. Vi legger stor vekt på at våre medarbeidere er fornøyde og måler tilfredshet hver måned. Vi ligger helt i front på eNPS. Vi tror fornøyde ansatte og sterk og enhetlig kultur gir det beste grunnlaget for gode og langvarige  kundeforhold. 

Value har store ambisjoner også fremover, men vi vil fortsette å realisere de steg for steg. Vi investerer alltid først i mennesker, kapasitet, ledelse og struktur. På den måten er vi alltid klare for å vokse sammen med eksisterende kunder og å ta i mot nye selskaper som vil opp og frem. 

Value-03706-1Er du interessert i å følge med oss? Følg våre faglige utspill og innspill på bloggen, se våre ledige stillinger på våre karrieresider eller ta kontakt med oss hvis du ønsker en partner på økonomi- og HR-området.