<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=565748&amp;fmt=gif">

Om Value Group

Value Group leverer tjenester innenfor økonomi, HR og teknologi. Vi er 125 ansatte ved kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Drammen, Svelvik, Lillesand og Kragerø.

Value-03545-2

I Value er mål nummer én å skape den beste kundeopplevelsen. Vi gjør dette ved å ha flinke folk tett på kundene. Vi leverer trygt og effektiv innenfor regnskap og lønnstjenester samt driver rådgivning på økonomi-, HR- og teknologiområdet.

Value ble etablert i 2015 og har siden den gang opplevd sterk, organisk vekst. 

I Value investerer vi i våre ansatte. Vi legger stor vekt på at medarbeiderne er fornøyde og måler tilfredshet hver måned. Vi ligger helt i front på NPS. Vi tror fornøyde ansatte samt sterk og enhetlig kultur gir det beste grunnlaget for gode og langvarige  kundeforhold. 

Value har store ambisjoner også fremover, og vi vil fortsette å realisere disse steg for steg. Vi investerer alltid først i mennesker, kapasitet, ledelse og struktur. På den måten er vi alltid klare for å vokse sammen med eksisterende kunder og å ta i mot nye selskaper som vil opp og frem. 

Er du interessert i å følge med oss på veien videre? Følg våre faglige utspill og innspill på bloggen, sjekk ledige stillinger på våre karrieresider eller ta kontakt med oss dersom du ønsker en partner på økonomi- og HR-området.