<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=565748&amp;fmt=gif">
– Value har vært en ekstremt kompetent og proaktiv partner som har vært en uvurderlig ressurs for vår beskjedne økonomiavdeling.
Thomas Andersen
CFO, Tellu AS
Tellu

Tellu

Om Tellu

"Vi er teknologientusiaster med et stort hjerte for helse og omsorg. Med god innsikt i oppgaver og utfordringer helsearbeidere møter på jobb, utvikler vi teknologi som bidrar til å lette hverdagen for ansatte i hjemmetjenesten, på institusjon, sykehus og sykehjem" - Tellu

 

 

Tellu og Value

Value har vært en ekstremt kompetent og proaktiv partner som har vært en uvurderlig ressurs for vår beskjedne økonomiavdeling.
 
I løpet av vår tid som kunde hos Value har vi hatt gleden av å samarbeide med flere dyktige fagpersoner. Spesielt vil jeg nevne Sindre, Angelique, Olav, Terese og Kirsten. De har ikke bare levert grundig regnskapsarbeid, lønnsadministrasjon, faktureringstjenester, ERP support, og noe rapportering, men også delt sin ekspertise gjennom ad hoc konsulentoppdrag som har omfattet systemutvikling og forbedring av forretningsprosesser.
 
Value har forenklet vår hverdag ved å tilby spesialkompetanse på de nevnte områdene. Uansett når vi har hatt spørsmål, har de alltid vært tilgjengelige og svart raskt. I en travel hverdag med mange leveranser og strenge tidsfrister har det vært til stor hjelp å ha en partner som har hjulpet oss med å «passe på oss selv».
 
En annen styrke hos Value har vært deres evne til å dokumentere prosesser og rutiner grundig. De har utviklet skreddersydde maler for rapportering og budsjettering. Videre har de hjulpet oss med implementeringen av nye løsninger innenfor 24 Seven-løsningsuniverset. Dette inkluderer verktøy som AI-basert fakturamottak, 24 Seven Lønn, og logistikksystemet Rackbeat.
 
Sammenfattet har Value ikke bare vært en pålitelig regnskapspartner, men også en verdifull rådgiver som har bidratt til å styrke og effektivisere våre finansprosesser.  Vi er svært takknemlige for deres ekspertise, og vi vil trygt anbefale Value til andre organisasjoner som søker en pålitelig partner for regnskaps, lønn, ERP-support og tilhørende rådgivningstjenester.

Dag Manneråk

Kontaktperson

Dag Manneråk

Salg