<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=565748&amp;fmt=gif">
– Vi har opplevd Value som en ekstremt fleksibel partner som står på når det trengs. De har fleksible ressurser i møte med oss, hvor ting skjer fort og endres fort. Vi er rett og slett kjempefornøyde med både servicen og kompetansen Value har tilført.
Jostein Moe
Økonomisjef, Fiven

Fiven

Om Fiven

Fiven ble startet for hele 100 år siden, og er i dag verdensledende produsent av silisiumkarbid - et av de sterkeste materialene som finnes. Dette brukes derfor i ulike industrier, blant annet til produksjon av alt fra bildeler og slipeverktøy, til energiproduksjon og romfartøy. Selskapet er lokalisert i Lillesand og Arendal med til sammen over 200 ansatte – i tillegg til fabrikker i Belgia, Venezuela og Brasil.

Value og Fiven

Value kom inn i en overgangsperiode da vi hadde behov for en midlertidig økonomisjef. Vi leide derfor frem til vi fikk ansatt vår egen økonomisjef i fast stilling. Selv om vi fikk på plass en ny økonomisjef, fortsatte det gode samarbeidet med Value.

Crude piece on SiC powder bed_76772-1

 

 

Value har blant annet bistått ved månedsavslutninger, factoring, rapportering og integrasjoner. De har vært en aktiv partner som kommer med gode forslag til løsninger i de problemstillingene vi møter.

paper bags 2

Vi har opplevd Value som en ekstremt fleksibel partner som står på når det trengs. De har fleksible ressurser i møte med oss, hvor ting skjer fort og endres fort. Vi er rett og slett kjempefornøyde med både servicen og kompetansen Value har tilført!

Dag Manneråk (1)-1

Kontaktperson

Dag Manneråk

Selger