<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=565748&amp;fmt=gif">

Analyse og rapportering

I Value har vi rådgivere som hjelper deg hele veien fra å definere behov for styringsverktøy og rapportering via å definere nøkkeltall og rapporteringsløsninger til valg, oppsett og drift av teknologi.

Value-03706-3

Vår filosofi

Våre rådgivere kjenner bransjen din og ser det store bildet. Vår filosofi er å finne lettbente og effektive løsninger som gir deg og dine beslutningstakere og ledere enkel tilgang til den beste oversikten. Vi er mest opptatt av innsikt og mulighetene denne gir for å skape bedre lønnsomhet. 

Hvordan vi jobber

Vi kartlegger sammen med deg behovene for rapportering og finner beste struktur slik at du får det beste styringssystemet på tvers av områdene du trenger - resultat og balanserapporter,  prognose, budsjettmodell, likviditetsstyring med mere.

Vi utformer riktige nøkkeltall for din bedrift og finner beste måte for deg og teamet ditt å følge disse. Vi sikrer at datakildene er korrekte og oppdaterte og snakker sammen gjennom effektiv bruk av integrasjoner hvis det trengs. 

Teknologi

Vårt mål er å sikre oversikt og innsikt med teknologien som passer best inn i din bedrifts struktur.

Value er Google-sentrisk og har en rekke løsninger for tilpasning innenfor GSuite - fra enkle løsninger distribuert i Google Sheet til tyngre modeller bygget med Google Data Studio. Vi kan selvsagt også hjelpe deg med løsninger for MS PowerBI eller andre løsninger hvis dette er ønsket eller mer effektivt for din bedrift. 

Value bruker Raw data og Google Sheet som sitt primære rapporteringssystem på alle kunder. Raw tilgjengeliggjør regnskapsdata og andre datakilder direkte i Google Sheet kombinert med rå kraft fra Google BigQuery. Dette tilrettelegger for rask å enkel rapportering til større og komplekse modeller, med normalisert rådata rett til fingerspissene.

Du kan lese mer om Raw Data her.

 

Sindre Hansen

Kontaktperson

Sindre Hansen

Rådgiver