<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=565748&amp;fmt=gif">
- Mange byråer reklamerer med at de hjelper oppstartsbedrifter, men det er først i Value at vi har opplevd dette som et virkelig og seriøst satsningsområde med tilhørende engasjement. I Value får vi tett oppfølging og gode og relevante råd fra dyktige rådgivere som har bred erfaring med ulike problemstillinger i en oppstarts- og vekstfase
Erlend Andreas Glømmen
Styreleder og eier, Minimeis

Minimeis

Om Minimeis

Minimeis er historien om tre pappaer som bestemte seg for å utvikle og produsere et produkt som oppmuntrer foreldre til å være mer aktive med barna sine. Med bakgrunn i håndverk, design og produktutvikling satt de som mål å skape verdens beste bæreløsning. Resultatet? Minimeis!

Minimeis er grunnlagt, utviklet og testet i Norge. Oppfinnelsen er den første i sitt slag og er patentert globalt. TIME Magazine kåret Minimeis til en av årets beste oppfinnelser i 2019. Det som startet som et privat prosjekt er nå tatt til alle verdenshjørner og Minimeis finner stadig nye familier. Pappaer og mammaer i over 115 land går nå med barna sine på skuldrene i Minimeis.

Minimeis og Value

I Value har vi blitt møtt av rådgivere og konsulenter som er dedikert i det de driver med og synes at det er betydningsfullt å hjelpe selskaper i oppstarts- og vekstfasen. 

Value har klart å legge til rette for et selskap som har mangedoblet omsetning på kort tid, og den utviklingen vi har hatt hadde ikke vært mulig uten hjelpen vi har fått fra Value.

Der vi tidligere har hatt en opplevelse av at regnskapsbyråene er mest opptatt av teknisk regnskapsførsel og et kortsiktig framtidsbilde, har vi nå funnet en sparringspartner på økonomiområdet som har masse god energi og som virkelig ønsker å hjelpe oss til å lykkes. 

Utover løpende regnskapsføring har Value bistått med integrasjoner mellom systemer, verktøy for oppfølging av likviditet, effektivisering og forenkling av rutiner. Sammen har vi kommet frem til gode løsninger som fungerer for begge parter, både innenfor det regnskapstekniske, men også løsninger utenfor regnskapssystemet.

 

Dag Hubspot

Kontaktperson

Dag Manneråk

Salg