<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=565748&amp;fmt=gif">
- I Value har vi fått en økonomisk rådgiver som strekker seg langt for at vi skal lykkes. Våre kontaktpersoner i Value er fleksible, og har en arbeidsmentalitet og kapasitet som vi sjeldent ser andre steder!
Lene Holmen-Jensen
Gründer og eier, ella&il
ella&il

ella&il - sterk vekst for tidløst design

Om ella&il

ella & il er et norsk klesmerke som ble etablert i 2014. De produserer tidløs klesdesign for kvinner i alle aldre. Selskapet ble etablert og drives av Rikke & Lene Holmen-Jensen. Siden oppstart har selskapet hatt sterk vekst. De har nå leverandører i både Europa og Kina, og satser tungt på det internasjonale markedet. Gründerne bak ella&il har alltid vært opptatte av å ha dyktige partnere på laget og å knytte til seg trygge folk å sparre med.

ella&il og Value

Value er en fantastisk sparringspartner som hjelper oss å utvikle oss slik at vi blir enda bedre. I Value har vi fått en økonomisk rådgiver som forstår oss og bransjen vår, og som setter seg inn i våre problemstillinger. Rådgiverne i Value skal ha mye av æren for at vi er der vi er i dag. De er dedikerte, proaktive og hjelper oss til å finne gode løsninger som sparer oss for tid og penger.

Value leverer godt på de vanlige regnskaps- og lønnstjenestene, men det som skiller Value fra andre regnskapsførere er det at de fungerer som en sparringspartner, både på økonomisiden, men også på hele systemsiden. Vi har fått hjelp til å sette opp gode dashboard som gir oss bedre oversikt og bedre forutsetninger for å lage gode forecast og prognoser. I tillegg har vi fått hjelp til å utvikle modeller som vi bruker til daglig for å følge opp drift, lage bedre budsjetter etc. Vi er strålende fornøyd!

 

Dag Hubspot

Kontaktperson

Dag Manneråk

Salg